Obiective turistice
Contact


language


Click pe imagine pentru zoom
Cabana Ghiocelul este situata la poalele Muntilor Fagaras pe malul raului Avrig, departe de zgomotul si aglomeratia orasului si este locul ideal pentru petrecerea vacantelor dumneavoastra.

Combinatia dintre traditional si modern fac din aceasta cabana un loc ideal pentru relaxare, pescuit,vanatoare, drumetii si la sfirsitul vacantei devine o amintire placuta pentru cei care-i trec pragul.

Vedere cabana
Cabana Camping
Cabana Ghiocelul iti ofera sansa sa petreci clipe de neuitat intr-un cadru natural de exceptie, zona fiind bogata in peisaje feerice indiferent de anotimp.
Curte
Fantana traditionala
Veranda

 

Dream Nails
Asa cum parul si pielea are nevoie de ingrijire zilnica, la fel si manichiura trebuie sa fie intotdeauna perfecta. Niste unghii frumoase inseamna in primul rand unghii ingrijite si sanatoase.
Geluri Profesionale De Unghii
Gelurile pentru unghii reprezinta o tehnica moderna si eficienta pentru a avea o manichiura frumoasa fara producerea de reactii adverse unghiilor naturale. Se gasesc in recipiente de 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml sau 250 ml, la preturi accesibile avand in ved
Femei Din Brasov
Cele mai sexy femei in cautare de barbati din Brasov sunt pe simpatie.ro. Intra si tu!
Intalniri In Turda
Cele mai sexy femei si cei mai sexy barbati din Turda sunt pe site-ul simpatie.ro la sectiunea de Intalniri Turda. Intra si tu!
Diamond Gel
O gama variata de diamond gel. Intra sa vezi oferta! Livram rapid in 24h. Tel: 021-255.21.86